sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kukkakaalicurry

Kukkakaalikausi on nyt parhaimmillaan. Valmistin yksinkertaista peruna-kukkakaalicurrya, johon lisäsin vaaleita soijasuikaleita. Tässä ruoassa soijasuikaleet maistuivat miehellenikin, joka ei yleensä soijan mausta välitä.  


1 sipuli
4 perunaa
1 kukkakaali
2 dl kookosmaitoa
2 dl soijasuikaleita
2 rkl sitruunamehua
1 tl korianteria
1 tl currytahnaa
1 tl chilikastiketta
suolaa

Marinoi soijasuikaleet currytahnalla ja chilikastikkeella maustetussa vedessä. Silppua sipuli, kuori ja kuutioi perunat. Pilko kukkakaali. Kuullota sipulisilppu öljytilkassa. Lisää pannulle perunat, kukkakaali, kookosmaito, soijasuikaleet, sitruunamehu ja mausteet. Anna hautua noin 20 minuuttia.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti