lauantai 1. kesäkuuta 2013

Iltapala grillistä

Kesäisen viikonlopun kunniaksi viritimme grillin iltapalan valmistamista varten. Ilmoitin lihakiintiöni olevan täynnä lounaaksi nautitun jauheliha-tomaattikastikkeen jäljiltä ja askartelin kasvisnyytit makkaran tilalle. Maissi oli niin makoisaa, että epäilin mieheni livauttaneen joukkoon hunajaa. Mausteeksi kuitenkin riitti pelkkä suola ja pippuri, makea maku oli peräisin maissista itsestään.

Opin tänään seuratessani sivusta tomaattikastikkeen valmistusta, ettei sen hauduttaminen ole kiireisen ihmisen puuhaa. Kastike porisi liedellä toista tuntia ja olisi kuulemma saanut jatkaa porisemista vielä tunteroisen lisää. Puolentoista tunnin kohdalla nälkä kuitenkin voitti. Joka tapauksessa lopputulema oli, että sekä uudet tomaatit että kesä parvekegrillauksineen ovat ihania!    

Grillinyytit

2 dl maissia
1 dl vihreitä papuja
1 paprika
voita
suolaa
pippuria

Suokaloi paprika. Asettele kasvikset nyytteihin ja lisää nokare voita. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä grillissä noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti